søndag den 8. april 2012

Påskeferien med familien :)

Så er påsken snart ovre - og heroppe på Island har den i hvert fald været helt fantastisk. Desværre tog familien fra Vamdrup flyet hjem i morges kl. 8. Så nu sidder jeg her igen og føler mig helt alene i verden. Men vi havde nogle SUPER dejlige dage sammen med masser af oplevelser!

Som det første var vi ude at se "Den gyldne cirkel" som består af nationalparken, Gullfoss (et vandfald) og Geysir (en gejser). Vejret var lidt blandet den dag, men mest tørt. I kan se nogle billeder derfra herunder:   :)









Så skulle vi selvfølgelig også ud at ride på søde islandske heste! Vi var så gode at de andre slet ikke kunne følge med ;) 


En af aftnerne skulle de også smage på den lækre traditionelle ret "kogt fårehoved" og de kunne faktisk godt lide det :) Vi fik også tør fisk og andet godt!


Når man er på Island - så skal man smage på den kendte "Pylsa"! Det er en hotdog, bare med lammepølse og en speciel sennep. mmmhh.....

Far og Sus havde bryllupsdag så vi skulle på den "drejende" restaurant Perlan i Reykjavik. Vi fik alle sammen en lækker 4-retters menu... :)
Og her er det søde bryllups-dags-par :)

Den sidste dag vi havde sammen blev brugt i "Den blå lagune"... Det var bare lækkert . Ser vi ikke helt vildt lækre ud med maske i hovederne?? ha ha

Det er sååå hårdt når folk forlader mig alene heroppe igen - men heldigvis kommer sommeren snart og den sidste tid kommer sikkert til at flyve afsted!

Tak for nogle kanon dejlige dage familie <3

Kærlige hilsner og mange tanker

Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar